🌷 NYHED 🌷 NU åbent til kl 19 hver fredag 🌷 NYHED 🌷

Forretningsbetingelser

Vores Forretnings & leveringsbetingelser samt Persondatapolitik findes
herunder

 

1. Køb hos DeliLet

Der er ikke indgüet en bindende købeaftale med DeliLet, før De har modtaget
en ordrebekrĂŚftelse fra DeliLet.

BemĂŚrk at du skal sikre dig at mailadressen er korrekt udfyldt for at
modtage denne. Tjek ogsĂĽ gerne din spam indbakke

 

2. Priser

Alle priser er inkl. 25% moms og i Danske kroner, hvor intet andet nĂŚvnes.
Priserne er kun gÌldende indenfor Danmarks grÌnser, ekskl. FÌrøerne og
Grønland. Der tages forbehold for: • valutaændringer • force majeure •
leveringssvigt • afgiftsændringer • udsolgte varer og trykfejl

 

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gĂŚldende
bestillingspris.

 

4. Levering

Varen leveres indenfor det bestilte tidsrum +-15 minutter

Dette bestilles ved checkout.

Leveringspris udregnes ud fra købets størrelse og afstanden fra DeliLet

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos
DeliLet's grossister og leverandører.

 

5. Afbestillinger

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør
det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mĂŚrket "
Afbestilling " til deliletordre@gmail.com Her bør bestillingstidspunkt samt
ordrenummer fremgĂĽ. Har De modtaget en ordrebekrĂŚftelse pr. e-mail kan
denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling ! " indsat i
emnetekst. Ved afbestilling betales pengene som udgangspunkt ikke retur.

 

6. Betaling

De mulige online betalingsmåder er: • Dankort • Visa • Visa / Dankort • Visa
Electron • MasterCard • JCB • Maestro Pengene trækkes når maden afhentes
eller ved udbringning trĂŚkkes pengene nĂĽr maden forlader huset.

I visse tilfĂŚlde krĂŚves det at bestillingen forudbetales inden levering
/afhentning.
Dette kan vÌre gÌldende ved større bestillinger og ved faktura betalinger
til private. I dette tilfÌlde kontaktes du af DeliLet sü snart køkkenet ser
bestillingen

Det er ogsĂĽ muligt at betale med kontanter ved afhentning & levering. Kontant
ved levering accepteres kun med betaling pü beløbet.

 

7. Opbevaring af købt mad

-Kølevarer skal opbevares pü køl (1-5 grader)
-Frostvarer skal opbevares pĂĽ frost ( -18 grader)
-Madvarer mü opbevares udenfor køl i 3 timer og herefter kasseres
(fødevarestyrelsens anbefalinger).
Disse anvisninger skal respekteres, da det kan fremkalde sygdomstilfĂŚlde
ved forkert hĂĽndtering af maden.

 

8.Fortrydelsesret eller justering af antal pü køb
Der er som udgangspunkt ingen fortrydelsessret pü køb af fødevarer.

 

9.* Afbud & afbestilling*
Der er ved større selskaber mulighed for justering af antal.
*Der kan nedjustere med et par deltagere indtil 48 timer inden bestillingen
er til. Dette gøres pr. telefon pü 61302393
Ønsker man at afbestille hele bestillingen skal dette gøres senest 10 dage
før. Dette gøres ved at svare pü mail bekrÌftelsen.
Der er intet gebyr for det afbestilte hvis disse deadlines overholdes>

 

10. Udlevering af mad
Tjek altid indholdet af det udleverede inden man forlader DeliLet eller ved
levering mens chaufføren er der.
Vi gør hvad vi kan for at undgü fejl men desvÌrre sker fejl indimellem.
Sker der fejl der først opdages efter man forlader DeliLet skal vi
praktisere tillid og det bliver hermed en vurdering fra køkkenets side om
den tillid er pĂĽ sin plads.
Kontakt os da med det samme pĂĽ tlf 61302393

 

11. Reklamation

Er der en reklamation over mangler pĂĽ ordre eller andet angĂĽende en
levering skal denne afgives pĂĽ dagen for levering og med
billeddokumentation eller selve varen.

Dette klares ved at skrive en mail med billede dokumentation til
kontakt@delilet.dk
Er maden spist og er der ingen bevis, i form af billede eller selve maden,
sĂĽ er det svĂŚrt at tage imod klagen. Vi vil ikke praktisere tillid i dette
tilfĂŚlde.

 

12. Er De i tvivl

Süfremt der mütte opstü tvivlsspørgsmül om vores betingelser, bestillingen
eller andet, anbefaler DeliLet, at De retter
henvendelse til DeliLet pĂĽ telefon 61302393 inden for ĂĽbningstiden

 

PERSONDATAPOLITIK

 

1 Indsamling

Som udgangspunkt vil der kun blive indsamlet anonyme data til DeliLet ved
brug af siden www.delilet.dk har dog brug for visse persondata for at kunne
opretholde den aftale der bliver lavet ved brug af vores hjemmeside.

 

Ved køb

Ved oprettelse af et køb vil persondata blive opbevaret og behandlet med
formül om at kunne levere det købte og opretholde bogføringsloven. Her er
tale om følgende data:

  • Fulde navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • Email

  • Kortoplysninger Krypteret sĂĽledes: 1234 XXXX XXXX XX89

Ved oprettelse af bruger

Ved oprettelse af en bruger vil persondata blive opbevaret og behandlet med
formĂĽl om at kunne opretholde din bruger og identificere dig som unikt
tilknyttet til denne. Her er tale om følgende data:

  • Brugernavn

  • Kodeord

  • Fulde navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • Email

Ved køb eller oprettelse af bruger

Ved oprettelse af et køb, og hermed en bruger, eller en bruger separat, vil
persondata blive opbevaret og behandlet med formĂĽl om at kunne opretholde
aftalerne forbundet hermed, samt opretholde bogføringsloven. Her er tale om
følgende data:

  • Brugernavn

  • Kodeord

  • Fulde navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • Email

  • Ved køb: Kortoplysninger Krypteret sĂĽledes: 1234 XXXX XXXX XX89

Kommunikation

Hvis du, via SMS, email, kontaktformular, eller anden kommunikationsform
oplyser persondata til DeliLet, vil dette blive opbevaret pĂĽ det pĂĽgĂŚldende
medie.

 

SĂŚrlige persondata

Der registreres ingen sĂŚrlige persondata.

 

2 Opbevaring

 

2.1 Hvor

Al persondata opbevaret af DeliLet opbevares som udgangspunkt gennem vores
databehandler Piranya Software ApS medmindre andet er angivet herunder. Ved
brug af betalingskort, sendes kortoplysninger til vor betalingsudbyder
(ePay/Bambora).

 

2.2 Sikkerhed

Opbevaring af al persondata foregĂĽr udelukkende pĂĽ krypterede og sikre
servere hos vore databehandlere. Al transmittering af persondata er desuden
krypteret. Vi opbevarer kun persondata, sü lÌnge det er absolut nødvendigt
for det pĂĽgĂŚldende formĂĽl. Og alle oplysninger slettes senest 60 dage efter
formĂĽlets afslutning

 

3 Videregivelse

DeliLet udveksler i visse tilfÌlde persondata med nøje udvalgte
samarbejdspartnere, som led i virksomhedens daglige drift. Dette kan vĂŚre
med henblik pĂĽ udbedring af reklamationer samt at opfylde salgs -og
leveringsbetingelser.

Dine oplysninger, foruden kodeord og kortoplysninger kan derfor udveksles
med følgende:• ePay/Bambora

 

4 Dine rettigheder

I henhold persondataforordningen, har du ret til følgende:

  • At gøre indsigelse, helt eller delvist, mod registrering og opbevaring
    af dine persondata.

  • At krĂŚve indsigt i hvilke persondata, vi har registreret om dig.

Alle anmodninger skal, og vil blive behandlet indenfor 4 uger fra
modtagelsen af henvendelsen. Anmodninger kan dog afvises sĂĽfremt de
bedømmes som gentagen, unødvendige eller krÌver uforholdsmÌssig indgriben.

Du har desuden ret til at klage til den rette myndighed, sĂĽfremt du
vurderer, at vores behandling af dine persondata ikke lever op til kravene.
Den danske tilsynsmyndighed er Datatilsynet. Mere information kan findes pĂĽ
deres hjemmeside: https://datatilsynet.dk.

 

5 Kontakt

Alle henvendelser til DeliLet angüende persondata, kan rettes til følgende
steder:

DeliLet

Østergade 23
8870 LangĂĽ

Kontakt@delilet.dk

CVR: 34125961

Med venlig hilsen
Tanja Madsen
tlf 61302393
Østergade 23

Laurbjerg
8870 LangĂĽ
www.delilet.dk